hidden hit counter Ronaldo Přestup Skip to main content

Ronaldo Přestup

Naopak se rýsuje přestup do Manchesteru United kde již Ronaldo mezi lety 2003 a 2009 působil. Zajímají se o něj evropské velkokluby.


Football Transfer Graphic Design Prestupy A Spekulace Football Transfers Sports Design Football

Za splněný sen označil portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo přestup z Juventusu do Manchesteru United.

Ronaldo přestup. Zástupci United však tuto možnost zamítli. Navíc museli dotahovat nepříznivý vývoj utkání poté co se trefil v 53. Ronaldo už oznámil spoluhráčům že chce odejít.

Vyrovnat se však po Fernandesově asistenci povedlo o sedm minut později Tellesovi a v nastavení nadchl po Lingardově nahrávce Portugalec Ronaldo vítěznou brankou na. Návrat na Old Trafford věnoval bývalému trenérovi Rudých ďáblů Alexi Fergusonovi. Na svůj bývalý klub ale nezapomíná a s fanoušky se rozloučil dojemným vzkazem.

S fanoušky jednoho z nejslavnějších italských. Na co se čeká. I přesto že jeho problémy s Rooneym vedly k tomu že byl během sezóny 20062007 vypískán se nakonec tato sezóna vyjevila jako jeho přelomová.

Přestup Přestup Co byste neměli přehlédnout Mladičká hvězda září. Cristiano Ronaldo definitivně opustil turínský Juventus a po 12 letech se opět bude hlásit v Manchesteru United. 2 days agoRonaldo a spol.

Reuters Klub z Old Trafford již oficiálně poslal do Juventusu nabídku s kterou italský klub podle Sky Sports předběžně souhlasil. Poprvé překonal hranici 20 gólů a. Ronaldo veřejně požádal o přestup a bědoval na nedostatek podpory zástupců klubu v tomto sporu.

Ronaldo je prý blízko dohodě se City.


Tren Terbaru Cara Urus Skck Online Untuk Syarat Pemberkasan Cpns Atau Lamaran Kerja Tren Surat Kerja


O Pessoal Que Curte Lol Ta Ai Essa Maravilhosa Metadinha Ilustracoes Metadinhas Fotos De Perfil

Comment Policy: Silahkan tuliskan komentar Anda yang sesuai dengan topik postingan halaman ini. Komentar yang berisi tautan tidak akan ditampilkan sebelum disetujui.
Buka Komentar
Tutup Komentar